Φωτογράφιση κοσμημάτων με τις μεθόδους του bracketing & focus staking για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την καλύτερη ανάδειξη του κοσμήματος .
Φωτογράφιση προιόντων σε 100% λευκό background και δυνατότητα παράδοσης με ξεγύρισμα ώστε το προιόν να έχει την καλύτερη δυνατή αποτύπωση .
Φωτογράφιση Hotels - Rooms - Villas με Bracketing , Natural light και Τεχνητό Φωτισμό ανάλογα τον χώρο και τα προαπαιτούμενα με λήψεις που αναδεικνύουν και  τονίζουν την ατμόσφαιρα του καταλύματος .
Φωτογράφιση προιόντων σε concept ώστε μαζί με το προιόν να αναδειχθεί και η χρήση του , το μέγεθος του και η τοποθέτηση του στον χώρο .
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπιση των καλύτερων στιγμών σας Wedding & Baptism με διακριτικότητα, όρεξη και μια πιο ελεύθερη και Καλλιτεχνική ματιά.
Φωτογράφιση Newborn με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του νεογέννητου σας , χαρίζοντας σας μοναδικές αναμνήσεις.
Φωτογράφιση Food & Beverage με Styling η χωρίς, ανάλογα την χρήση των φωτογραφιών , πάντα έχοντας ως στόχο την αποτυπώση της φρεσκάδας και της ποιότητας του φαγητού τόσο χρωματικά όσο και μέσα απο τα επιμέρους στοιχεία.
Φωτογράφιση εταιρικής ταυτότητας , αναδεικνύουμε το προφίλ της εταιρείας σας δείχνοντας τους χώρους σας , το προσωπικό αλλά και τίς υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Φωτογράφιση του Event σας καλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης με έμφαση στα σημεία ενδιαφέροντος και την ατμόσφαιρα.
Δημιουργία ψηφιακής μακέτας αλλά και εκτύπωση του άλμπουμ σας είτε με δικές μας φωτογραφίες είτε με δικές σας .
(υπάρχει δυνατότητα και για δημιουργία μόνο της ψηφιακής μακέτας)
Back to Top